1 2 3 4 5

Compania noastră

 

 

 

 

pregătește totul pentru fereastra ta!

Misiune
Misiunea noastră este să devenim partenerul tău în decorarea casei și grădinii, astfel încât spațiul pe care ți l-ai dorit să devină ACASĂ!
Viziune

Credem în dezvoltare în ritm cu clienţii noștri, aducând inovaţie şi resurse adaptate pentru a construi împreunã spatii pe care sa le numim acasã.  Stim că implicarea e reciprocă, de aceea credem cu tărie în sinceritatea dialogului între noi, în soluţii deschise şi fiabile; în schimbul și adaptarea continuă la nou.

Credem că viitorul fiecărei afaceri este direct proporțional cu valoarea ce o aducem clienților noștri, așadar creăm şi îmbunătăţim constant încă de la începutul anului 1991.

Valori

Onestitate și implicare: Credem în aceste valori ca fundament al încrederii şi legăturii strânse pe care dorim să o dezvoltăm cu interlocutorii noştrii.

Dialogul: Credem în puterea conversaţiei şi că, odată iniţiată, ideile extrase din ea pot crea schimbare.

Inovaţie: Credem că ideea este motorul care ne pune în mişcare având ca sursă de energie capacitatea noastră creativă, o resursă practic inepuizabilă.

Ajutorul: Credem că fundamentul relaţiilor sociale este susținerea pe care oamenii o pot oferi unii altora, iar ajutorul este cel mai nobil gest în acest sens.

Eficacitate: Lucrurile nu trebuie să fie făcute doar bine ci şi eficient, fară bãtãi de cap şi timpi morţi.

dichisit în Brandsylvania™

All rights reserved Lariana SRL!©2019