1 2 3 4 5

SISTEME DE UMBRIRE

Totul pentru fereastra ta!

Despre noi

Suntem o companie specializată în producția, importul și distribuția sistemelor de umbrire.

Peste un deceniu de experiență ne-a adus la nivelul actual – lideri zonali în domeniul tehnicilor parasolare. Facem parte din grupul SN Deco. Știm că fiecare client al nostru prețuiește liniștea și confortul propriului cămin, astfel că venim în întâmpinarea dumneavoastră cu produse moderne și elegante, care vor conferi o notă de unicitate casei.

SISTEME

de interior

Plisee

DISTRIBUIE:

   

Despre plisee

Pliseele se prezintă sub forma unor evantaie textile, dând o notă de personalitate în plus ferestrei și camerei tale.
Foarte utile în spații înguste, ca și jaluzelele orizontale din aluminiu sau PVC se montează pe rama geamului sau între baghetele tâmplăriei din PVC, AL sau lemn, asigurând atât intimitatea căminului dvs., cât și protecție împotriva soarelui. Se găsesc într-o gamă variată de culori și de texturi. Există plisee translucid (50% transparență), dim-out (75% opacitate) și black-out (100% opacitate) – de un tip special, croite cu fir de aluminiu la exterior, reflectând atât lumina, cât și căldura, fiind astfel ideale pentru crearea unui ambient răcoros.

Despre rulouri

Rulourile textile au devenit cele mai populare sisteme de umbrire pentru case și birouri.

Rulourile textile îndeplinesc trei funcții de bază în tehnica de umbrire parasolară:
-protecție solară prin folosirea unui material textil semitransparent;
-filtrarea luminii folosind materialele de tip screen;
-obturare completă prin folosirea materialelor de tip black-out.

Pe lângă gama variată de culori și texturi, avem și o gamă variată de sisteme de rulouri, pentru a putea face față cerințelor clienților noștri.

Rulouri textile

DISTRIBUIE:

   

Duorulouri

DISTRIBUIE:

   

Despre rulouri duo

Simplitatea e de cele mai multe ori cheia către un produs minunat. Ușor de folosit, flexibil, ruloul duo vă oferă un control complet asupra luminii care intră în încăperea dvs.

E format din două părți alternante, una transparentă şi una cu fâşiile mai dense. Acest lucru vă ajută să lăsați în încăperea dvs. exact câtă lumină doriţi să pătrundă. Ambianța dorită poate fi realizată pentru orice situație.

Rulourile duo cu benzi duble alternante se asortează perfect unei case contemporane. Ele sunt din ce în ce mai căutate şi pentru birouri sau spaţii comerciale. Uşor de folosit este imperativul acestui produs.
Rulourile duo sau rulourile day and night cu benzi duble alternante pot fi manevrate ușor, manual, prin lanțul care se trage, sau prin control electric.

Despre jaluzele verticale

Jaluzelele verticale dau o notă de modernism atât locuinței dumneavoastră, cât și biroului, reprezentând un produs polivalent.

Compania noastră vă pune la dispoziție o gamă variată de materiale textile și de culori.

Țesăturile multiple, impregnate cu rășini sintetice ce le conferă stabilitate dimensională și termică, sunt tratate antistatic (contra depunerilor de praf). Materialele importate în special din comunitatea europeană, de la producători de marcă în domeniu, oferă o posibilitate largă de alegere a nuanțelor ce trebuie asortate cu interiorul dumneavoastră.

Prin multiplele posibilități de montaj și acționare, jaluzele verticale pot contribui în mod semnificativ la personalizarea spațiului dumneavoastră.

Jaluzele verticale

DISTRIBUIE:

   

Jaluzele orizontale

DISTRIBUIE:

   

Despre jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu rămân întotdeauna o constantă în domeniul decorațiunilor interioare.

Jaluzelele orizontale din aluminiu sunt foarte rezistente și flexibile. Ele se găsesc într-o gamă mare de culori și se aleg în funcție de culorile predominante în designul interior al încăperii. Sunt potrivite mai ales pentru amenajarea birourilor.

Dimensiunile jaluzelelor variază în funcție de dimensiunile ferestrelor sau de nevoile clienților. Lamelele sunt, la rândul lor, de dimensiuni diferite.

Despre storuri din bambus

Storurile din bambus pe care le oferim reprezintă o soluție extrem de elegantă pentru orice tip de locuință sau de birou modern;

Ele se pot strânge sub formă de draperii romane sau tip rulou, ambele oferind o îmbinare unică între frumusețe naturală și stil.

Sunt o idee foarte plăcută de a vă decora spațiul interior. Ele sunt disponibile într-o gama variată de culori, din care puteți opta pentru decorarea locuinței sau a biroului. Sunt menite să se potrivească cu orice tip de decorațiuni.

Storuri bambus

DISTRIBUIE:

   

Sisteme romane

DISTRIBUIE:

   

Despre sistemele romane

Jaluzelele romane sau Roman Shades sunt o modalitate de a vă decora locuința într-unul dintre cele mai moderne și mai elegante moduri.

Modalitatea de ridicare în valuri conferă un aspect plăcut și elegant.

Jaluzelele Romane sunt un produs care se pretează la interioare clasice, creând o atmosferă romantică. Ele îmbină în mod armonios clasicul cu modernul, iar gama de materiale și culori permite să vă individualizați locuința după bunul dumneavoastră plac.

Despre sistem panou

Sistemele-panou sunt o modalitate de umbrire elegantă, practică, modernă și o soluție perfectă pentru ferestre mai mari sau uși de balcon.

În același timp, pot fi folosite cu succes pentru separarea sau delimitarea spațiilor, creând intimitate.

Disponibile într-o mare varietate de materiale translucide sau black-out, panourile pot aduce un aspect cultural fiecărei camere. Operate de un cordon sau de bagheta de control, panourile pot fi toate trase la o parte sau așezate pe fiecare parte, după cum se dorește, oferind posibilitatea de a controla lumina în funcție de nevoia de umbrire, parțială sau completă, a fiecărei camere.

Sistem panou

DISTRIBUIE:

   

SISTEME

de exterior

Uși de garaj secționale

DISTRIBUIE:

   

Despre uși de garaj secționale

Firma Lariana comercializează o paletă largă de uși industriale. Sunt fabricate și verificate după cele mai riguroase norme în domeniu,

pentru a asigura siguranță în funcționare, izolarea termică și fonică.

Sunt dotate standard cu dispozitive de siguranță împotriva ruperi arcurilor și împotriva ruperii cablurilor, conform normelor europene.

Ușile de garaj rezidențiale au devenit o necesitate pentru fiecare casă. De aceea, firma noastră distribuie modele variate de uși de garaj rezidențiale, aducând confort și un aspect elegant locuinței dumneavoastră.

Despre uși garaj tip rulou

Pentru o gamă mai extinsă de uși, Lariana produce și comercializează pentru garaj și uși de tip rulou, pentru clienții săi.

Aliajul din aluminiu și mobilitatea lor permit montarea ușilor în exteriorul unui gol, între goluri, cât și în interiorul clădirii. Mobilitatea lor vine în urma eliminării șinelor tradiționale, astfel lamele adunându-se într-un mod mai economic, din punctul de vedere al spațiului.

În funcție de preferințele clienților, porțile pot avea culorile RAL, sau imitație de lemn, și pot fi dotate cu diferite sisteme de blocare și acționare.

Uși garaj rulou

DISTRIBUIE:

   

Rulouri exterioare

DISTRIBUIE:

   

Despre rulouri exterioare

Rulourile exterioare din aluminiu sunt mai mult decât un sistem de umbrire și un accesoriu al casei:

ele îndeplinesc și funcții benefice pentru cel care le achiziționează. Controlul total asupra dozării luminii în casă, intimitatea mult căutată în zonele urbane, izolație fonică (10 decibeli) și termică (ajută la reducerea facturilor pe an de 30 %, datorită pernei de aer care se creează între covorul de lamele și fereastră, ca o barieră termică, iar lamele fiind umplute cu spuma poliuretanică ajută la păstrarea temperaturii constante care previne pierderea căldurii pe timpul iernii sau conservă aerul rece din casă pe timpul verii).

Despre jaluzele exterioare

Jaluzelele exterioare din aluminiu sunt unele dintre cele mai complexe elemente ale tehnicii de umbrire.

Se folosesc pentru umbrirea hipermarketurilor, complexelor comerciale, birourilor, școlilor, spitalelor etc. Pentru umbrirea imobilelor destinate locuinței, jaluzelele exterioare din aluminiu se evidențiază și ca un element de design.

Jaluzelele exterioare din aluminiu permit controlarea cu ușurință a intensității luminii pe toată durata zilei și au o rezistență mare în timp. Cu ajutorul lor, se asigură o bună etanșeitate termică și fonică.

Jaluzele exterioare

DISTRIBUIE:

   

Sun Breakers

DISTRIBUIE:

   

Despre sun breakers

Un nou concept în ceea ce privește protecția clădirilor și a spațiilor împotriva soarelui se concentrează pe efortul de prevenire a radiației solare pentru zone specifice.

Sistemele Sun Breakers constituie vârful de lance al acestui efort. O caracteristică a acestora este capacitatea de a preveni radiația solară la intrarea în contact cu spațiul structurat pe care îl umbrește.

În acest fel se realizează foarte bine reducerea semnificativă a consumului de energie pentru răcire.

Proiecția lor trebuie să se facă din stadiul de design arhitectural, în combinație cu cerințele funcționale și estetice ale fiecărei clădiri.

Despre marchize și copertine

Marchizele și copertinele sunt produse uzuale, pe care le întâlnim la tot pasul.

Fie că acoperă intrarea într-un magazin, fie că decorează o florărie sau ne protejează terasa, marchizele sunt o pată coloristică în mediul nostru de viață.

Se pot fabrică marchize pe comandă, la dimensiunile necesare fiecărui proiect. În cazul în care spațiul care trebuie acoperit este foarte mare, se pot monta mai multe marchize una în prelungirea celeilalte, răspunzând astfel nevoii de optimizare.

Marchize și copertine

DISTRIBUIE:

   

Pereți de vânt

DISTRIBUIE:

   

Despre pereți de vânt

Pereții de vânt din polymer transparent sunt sisteme de închidere verticală adaptabilă pentru orice balcon, terasă sau pergolă.

Peretele de vant din polymer transparent (Cristal 600-800) este un sistem de inchidere verticala pentru Pergola Zen sau Mino, adaptabila pentru orice balcon, terasa sau pergola. Acest sistem este o varianta mai simpla a peretelui de vant Cristal Rits.

Intretinere deosebit de usoara datorita materialelor din care sunt realizati peretii de vant.

Toate elementele peretelui de vant sunt realizate din aluminiu vopsite prin procedee speciale (electrochimice), deci rezistenta în timp a acoperiri cu vopsea este foarte buna. (practic nu necesita vopsire).

Despre plase antiinsecte

Sistemele pasive de protecție antiinsecte sunt indispensabile orcărei locuințe moderne.

Fabricate din fibră de sticlă de culoare gri/negru, ele nu afectează deloc vizibilitatea și sunt foarte rezistente, având o durată de utilizare foarte ridicată.

Tipuri de plase:

1. plase fixe
2. plase cu balamale
3. plase tip rulou casetat
4. plase încorporate în rulouri

Plase antiinsecte

DISTRIBUIE:

   

Bariere automate

DISTRIBUIE:

   

Despre barierele automate

Bariere automate cu encoder pentru parcări de tip privat, public și industrial.

Barierele auto funcționează în baza unui sistem electromecanic de ridicare a barierei, pentru a controla accesul stradal la clădiri de locuințe, firme etc.

Avantajul barierelor este acela că pot fi  acționate de la distanță prin buton, telecomandă sau cartela de proximitate și pot acoperi distanțe până la 12 metri.

Scrie-ne!

Mai multe detalii:

Adresă: strada Ighișului, numărul 3/A
Mediaș, Sibiu, 551120, România
Contact: 
Email: office@lariana.ro

Tehnic si comenzi:
Mariana Pleșca                                               
Email: productie@lariana.ro
Mobil:  +40 723 196 464
Fax: 0269 831 853
Anca Turcu
Email: comenzi@lariana.ro
Mobil:  +40 736 398 826

Program de lucru: 8:00-16:00 Luni – Vineri

Aliquam

Ipsum dolor sit amet

Tempus

Feugiat amet tempus

Magna

Lorem etiam nullam

Ipsum

Nisl sed aliquam

Consequat

Ipsum dolor sit amet

Etiam

Feugiat amet tempus

Massa libero

Nullam et orci eu lorem consequat tincidunt vivamus et sagittis libero. Mauris aliquet magna magna sed nunc rhoncus pharetra. Pellentesque condimentum sem. In efficitur ligula tate urna. Maecenas laoreet massa vel lacinia pellentesque lorem ipsum dolor. Nullam et orci eu lorem consequat tincidunt. Vivamus et sagittis libero. Mauris aliquet magna magna sed nunc rhoncus amet pharetra et feugiat tempus.

Telefon

Tehnic si comenzi:
Mariana Pleșca                                               
Email: productie@lariana.ro
Mobil:  +40 723 196 464
Fax: 0269 831 853
Anca Turcu
Email: comenzi@lariana.ro
Mobil:  +40 736 398 826

Adresă:

strada Ighișului, numărul 3/A
Mediaș, Sibiu, 551120, România

Program de lucru: 8:00-16:00 Luni - Vineri

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri.

Privacy Settings saved!

Aceste cookie-uri sunt esenţiale pentru ca tu să poţi naviga pe site şi să foloseşti serviciile pe care le-ai solicitat, cum ar fi accesarea zonelor sigure ale site-ului. Pe scurt, site-ul nostru nu va funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services